Welkom bij Leolux Selectstore Lineo regio dealer voor Eindhoven en ruime omgeving.

Leolux dealer Lineo Moderne Interieurs Aalst-Waalre

In de showroom van Lineo vindt u in onze Leolux Studio de nieuwste Leolux zitmeubelen. Leolux Selectstore Lineo biedt u als regio dealer bij Eindhoven een grote collectie banken, tafels, stoelen en salontafels van Leolux. U bent van harte welkom om deze zelf te ervaren.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is.

Laat u inspireren op deze pagina Leolux meubelen, of ga direct naar Leolux Pallone, Leolux fauteuils, Leolux (hoek)banken, Leolux salontafels, Leolux eetkamers, Leolux accessoires, Leolux SALE, Nieuw in onze showroom, Leolux acties


Leolux Pallone


Een blikvanger met tijdloze vormen en een lange geschiedenis. De stoel werd oorspronkelijk ontworpen voor 'het huis van de toekomst' en is er nu voor iedereen. In onze showroom kunt u kennismaken met de Pallone Paradise en de Big Mama (zie foto onder). Er zijn vele uitvoeringen leverbaar, neutraal of kleurrijk. De Pallone heeft een comfortabele zit en een luxe afwerking. U bent welkom in onze showroom om de Pallone van Leolux van dichtbij te bekijken.
PALLONE van LEOLUX aanbiedingen, Klik voor meer informatie.

Leolux Pallone en Pallone Paradise moderne zitmeubelen Leolux


Leolux (relax)fauteuils en stoelen met/zonder hockers, poufs of voetenbanken


Bij Lineo Moderne Interieurs kunt u een ruime keuze maken uit de luxe zitmeubelen van Leolux. Als Leolux Selectstore staan de nieuwste modellen steeds als eerste in onze meubelwinkel in de regio Eindhoven. Kom daarom regelmatig eens een kijkje nemen in onze meubelzaak. Een groot aantal fauteuils van Leolux komt uit een programma waaruit ook banken en hoekbanken verkrijgbaar zijn (zie ook elders op deze pagina). Wilt u een combinatie maken met een bank(stel) van een ander merk, kijk dan in ons overzicht.
Onderstaand een impressie van de diverse modellen Leolux stoelen die staan opgesteld in onze showroom (waar mogelijk incl. kleurstaal).

Leolux fauteuil Adartne

Leolux Adartne fauteuil

Wie is er bang voor een beetje expressie? Wie houdt van heldere lijnen, herkent in Adartne de perfecte balans. De zittingen van deze bank lijken te zweven in hun frame en de inval van daglicht wordt nauwelijks onderbroken. Zo ontstaat er evenwicht en transparantie, ook in kleinere ruimtes.
Kenmerken
- Deze Leolux serie wordt uitgevoerd in een fauteuil, een 2- en 2,5 zits bank en een poef in 2 afmetingen.
- Het stalen frame wordt gelakt in alle Leolux epoxy, Spruzza en Cristallo kleuren. Ook leverbaar in geslepen RVS.
- Siersteek “Dashes” kunt u afstemmen op de lakkleur.

Leolux Calinda fauteuils in stof of leder

Leolux Calinda fauteuils

Leolux Caruzzo fauteuils met pouf in 5-teens en 4-teens uitvoering

Leolux Caruzzo 4 teens fauteuils Lineo modern wonen

Leolux Caruzzo relaxfauteuil met hocker

 • Caruzzo is leverbaar als draaifauteuil in twee zithoogtes (+2 cm).
 • Binnen- en buitenzijde van de kuip kunnen apart bekleed worden in elke Leolux bekleding.
 • De aluminium draaivoet is leverbaar in een vier- en vijfteens versie.
 • De voet wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium, de handgreep in chroom. Beide kunnen worden uitgevoerd in lak.
 • Voor extra comfort is er een bijpassende poef.
 • Caruzzo is bekroond met de Reddot Award 2015 en Goed Industrieel Ontwerp (GIO) 2015.

Leolux Dolcinea fauteuils

Leolux Dolcinea fauteuils

Leolux Hilco fauteuils

Leolux Hilco fauteuils

Logica en eenvoud zijn de uitgangspunten van de lounge fauteuil Hilco. Het ontwerp, waarbij de schalen van de zitting en de rug in elkaar schuiven, laat duidelijk zien hoe het comfort van de fauteuil opgebouwd is. De welvingen in de rug geven gebruikers precies de juiste hoeveelheid steun en maken Hilco tot een uitstekende keuze. De fauteuil is speciaal ontwikkeld om de CO2-footprint zo veel mogelijk te reduceren. Van ontwerp en productontwikkeling tot materialen en productie; het komt allemaal uit de omgeving van de Leolux fabriek. Dat geldt in het bijzonder voor de uitvoering “Hilco Prime”. Daar is ook de bekleding lokaal. Het Corus leer is afkomstig van Limburgse Limousin-runderen. Zij zorgen voor een schitterend natuurleer, dat afbreekbaar, chroomvrij en traceerbaar is. Design uit eigen weide.

Hilco Prime fauteuils Leolux design

Leolux Indra fauteuils met voetenbank

Leolux Indra fauteuils

Leolux Jill fauteuils

Leolux Jill fauteuils

Gezichtsbepalend en elegant. Het ontwerp verwijst naar vroeger tijden, geïnspireerd op luxe (hotel)interieurs in de 19e eeuw. De hand van Edward van Vliet is in de fauteuil en chaise longue overduidelijk herkenbaar. Hij combineert een vleugje nostalgie met een eigentijds comfort, charmante rondingen en elegante details. Zoals de pootjes in Black Chrome die naar boven toe een stukje terugspringen, waardoor de zitting lijkt te zweven. Meer fraaie details zien we in de siernaden en het accent van de knoop, midden op het lendenkussen. Een cadeautje.

Leolux fauteuil Lloyd

Leolux fauteuil Lloyd

Hier staat Lloyd. Een baken van design. Stoer en tegelijkertijd ook heel uitnodigend. Met een soepele, bijna nonchalante stoffering en ambachtelijke details, zoals een decoratieve bies die de krachtige vorm benadrukt. Lloyd biedt daarbij alle ruimte voor een eigen interpretatie: binnen- en buitenzijde kunnen apart gekozen worden, net als de kleur van de voet en de sierstiksels. Karakteristiek voor Lloyd is zijn natuurlijke uitstraling. De draaivoet is uitgevoerd in massief hout en krijgt een zekere lichtheid door de afgeschuinde zijden. De hendel van het neigmechaniek is voorzien van een leren bekleding. In onze showroom maakt u kennis met zowel een combinatie fauteuil stof en leder als een lederen fauteuil met voetenbank.

Leolux Mayuro fauteuils

Leolux Mayuro fauteuils

Leolux Scylla Stories fauteuils in Metrostof

Leolux Scylla Stores fauteuils

Leolux Scylla Stories fauteuils in combinatie met Danza leder

Leolux Scylla Stories fauteuils


Leolux moderne banken en hoekbanken met diverse functies


Volop keuze in nieuwe banken van Leolux; design in leer of stof. Hoog comfort, kleurrijk en met een verfijnde afwerking. De designbanken van Leolux worden door diverse designers ontworpen waardoor een grote diversiteit ontstaat in de totale collectie (hoek)banken van Leolux. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur. Hoekbanken komen heel mooi tot hun recht met een bijpassend karpet. Om uw zitkamer te completeren kunt u kiezen voor een nieuwe bijpassende salontafel van Leolux of maak een keus uit andere moderne design salontafels uit onze showroom.
Onderstaand een impressie van de diverse modellen Leolux banken en hoekbanken die staan opgesteld in onze showroom (waar mogelijk incl. kleurstaal).

Leolux bank Adartne

Leolux bank Adartne

Wie is er bang voor een beetje expressie? Wie houdt van heldere lijnen, herkent in Adartne de perfecte balans. De zittingen van deze bank lijken te zweven in hun frame en de inval van daglicht wordt nauwelijks onderbroken. Zo ontstaat er evenwicht en transparantie, ook in kleinere ruimtes.
Kenmerken
- Deze Leolux serie wordt uitgevoerd in een fauteuil, een 2- en 2,5 zits bank en een poef in 2 afmetingen.
- Het stalen frame wordt gelakt in alle Leolux epoxy, Spruzza en Cristallo kleuren. Ook leverbaar in geslepen RVS.
- Siersteek “Dashes” kunt u afstemmen op de lakkleur.

Leolux Ascana banken met verstelbare zitting

Leolux Ascana banken met verstelbare zitting

Leolux Bellice banken en hoekbanken

leolux bellice lederen banken

Leolux Bellice banken en hoekbanken

Een echte schoonheid, rijk en uitnodigend. Bellice brengt smaken, sferen en woonstijlen samen, door haar omvangrijke pakket aan mogelijkheden en de tijdloze verfijning in haar afwerking. Dat ziet u in de handmatig afgeknoopte siernaden en de los gestoffeerde kussens, dat voelt u in het comfort.
Comfortopties: 
Zit- en rugkussens zijn leverbaar in de varianten soft (met donzen kussendek, voor een losse stoffering), medium (met hoogwaardige vlokkenvulling, losse stoffering) of firm (vaste vulling, met “strakke” stoffering).
Zithoogte: Standaard of + 2 cm.
Zitdiepte: Standaard of - 2 cm.
In onze showroom staat zowel een stoffen hoekbank als een lederen tweezitter in donkerbruin.

Leolux Bora Balanza bank

Leolux Bora Bora bank

Leolux Bora Beta bank

Leolux Bora Beta bank

Leolux Bora Bora bank

Leolux Bora-Bora banken

Leolux Calynn banken en bankstellen met extra comfort opties

Leolux Calynn banken

Leolux Devon banken en bankstellen met extra comfort opties

Leolux Devon banken

Een heel eigen gezicht. Leolux en Jan Armgardt hebben samen een lange en succesvolle weg afgelegd. Devon is de kroon op deze samenwerking. Dit bankenprogramma verenigt de designkwaliteit van Jan Armgardt met het vakmanschap waarom Leolux bekend staat. Van losse bank of chaise longue tot royale aanbouwset. Welke keuze u ook maakt, in elke uitvoering biedt Devon verstel-opties voor een heerlijk comfort. Dankzij de mooie ambachtelijke details is Devon meteen herkenbaar als een echte Leolux, met ook een heel eigen gezicht. Aandacht voor details, dat is wat Devon zijn klasse geeft.

Leolux banken Elias

Leolux bank Elias

Met Elias creëert Leolux een pronkstuk. Een mooie, diepe bank met glooiende lijnen en grote vlakken die helemaal tot hun recht komen in natuurzuiver leer of een mooie geweven stof. De armen vloeien over in de rug en zorgen dat Elias er laag en licht uitziet, een beeld dat versterkt wordt met kleine juweeltjes in het design: de platte bies op de armen en de ranke voetjes die de bank dragen. Hoewel de diepe zitting ook in zijn pure vorm aangenaam zit, biedt deze bank extra comfort met twee losse kussens die de ronding van de rug volgen. Zo creëert Leolux een meubel met karakter, een warm welkom thuis.

Leolux Felizia banken met hoge of lage rug

Leolux Felizia banken hoge en lage rug

Leolux Flint hoekbank; voor langere mensen verhoogd leverbaar bij Lineo

Leolux Flint hoekbank elementenbank Lineo

Een uitgebreid programma, met banken, divans en aanbouw-elementen die zo geconstrueerd zijn dat er grote en kleine opstellingen mee gemaakt kunnen worden: een hoek van 90 graden bijvoorbeeld, of een spannende schuine combinatie. De organische vormen van de zittingen en de armdelen geven Flint een vriendelijke uitstraling, die wordt versterkt door de royale losse zitkussens. Flint is één brok energie, een design dat op eigen kracht zijn plek in de kamer opeist.

Leolux Guadalupe moderne hoekbanken

Leolux Guadalupe moderne hoekbanken

Leolux Horatio hoekbanken met wegdraaiende hoofdsteunen

Leolux Horatio hoekbanken en banken met wegdraaiende hoofdsteunen

Leolux Mayon bank

Leolux Mayon bank

Leolux Tango bank

Leolux Tango bankjes

 

Configureer nu uw eigen leolux bank of fauteuil bij Lineo. Klik op de link:

Klik op deze link om in de Lineo Leolux configurator uw nieuwe Leolux meubel in vele kleuren en opstellingen te bekijken.

Leolux moderne functionele salontafels en bijzettafels


Leolux bijzettafels en salontafels maken van uw zithoek een comfortabele plaats. Bijzetters en tafels met opbergmogelijkheid voor TV gids of afstandsbediening, of krukjes en poufs als rustplaats voor uw benen. Salontafels en bijzettafeltjes van Leolux zijn altijd mooi, en leverbaar in leer, eiken of lak zodat ze perfect matchen met uw (hoek)banken en fauteuils. De moderne salontafels komen prachtig tot hun recht met mooie sfeervolle verlichting, accentverlichting voor een moderne en strakke uitstraling, of subtiele natuurlijke sfeerverlichting. Accessoires kunt u ook rechtstreeks online bestellen bij onze webshop.
Onderstaand een impressie van de bijzet- en salontafels uit onze showroom (waar mogelijk incl. kleurstaal). Kom gerust eens kijken.

Leolux Aditi salontafels met houten bovenblad

Leolux Aditi houten salontafels

Leolux Canna salontafel en bijzettafels met opstaande rand

Leolux Canna salontafel en bijzettafels

Leolux salontafel en bijzettafel Coda

Leolux salontafel bijzettafel Coda

Een tafelserie met kleine verrassingen. Een ruime en praktische tafel komt altijd van pas. Maar Coda is meer dan dat. Het stijlvolle draadframe geeft deze bijzet- en salontafels een transparant uiterlijk en combineren met Coda is een feest, want Leolux biedt de keuze uit een scala aan epoxy-kleuren. Wie goed kijkt ziet geraffineerde verschillen: de grote salontafel heeft een vijfhoekig onderstel en rondom een opstaande rand, terwijl de kleinere bijzettafel een driehoekig draadframe heeft met een blad dat slechts aan een kant is opgebogen. Coda tafels zijn praktisch, met kleine verrassingen, waardoor ze “eigentijds” en “tijdloos” moeiteloos met elkaar verbinden.

Leolux salontafel Iduna

Leolux salontafel Iduna

Natuurlijke vormen en materialen zorgen voor rust in uw woonkamer, omdat ze zachtheid en kwaliteit uitstralen. Dat is wat u direct herkent in de salontafels Iduna. De taps toelopende houten pootjes dragen hun blad van marmer of massief eikenhout. Groot of klein, in een hoge of een lage uitvoering voor de mooiste combinaties. Iduna: het is de natuur die u aanspreekt.

Leolux salontafels Cimber

Leolux Cimber bijzettafeltjes en salon tafels

Leolux Iris glazen salontafels

Leolux Iris salontafels van glas

Leolux Liliom salontafels driehoekig of vierkant met ronde hoeken en keramieken blad

Leolux Liliom salontafels driehoekig of vierkant met keramieken blad

Leolux salontafel Ninfea

Leolux salontafel Ninfea

Ninfea biedt talloze kleurrijke keuzes en is bovendien zeer flexibel. De drie tafelblaadjes draaien om een punt dat de ontwerper net even uit het midden plaatste. Zo draait u elk blaadje net zo lang rond tot u de perfecte bladruimte voor het moment gevonden heeft. Dicht bij elkaar voor een opgeruimde kamer, of met een maximale grootte voor de gezellige momenten.

Leolux Pampa salontafels

Leolux Pampa salontafels

Leolux Portello hoge tafeltjes

Leolux Portello bijzettafeltjes

Leolux Prismo salontafels

Leolux Prismo salontafels

Een kubus die verandert in een cirkel. Door rechte hoeken en cirkels te combineren ontstaan soms optische illusies. Het maakt de Prismo tafels visueel interessant. Daarnaast is er de balans, de verfijnde synthese tussen het ranke frame en het keramische of glazen blad. Tijdloos design voor interieurs die met zorg en liefde zijn ingericht.

Leolux Tampa salontafels

Leolux Tampa salontafels

De Tampa tafels van Leolux combineren hun nuttige functie en kleurrijke uitstraling met een speelse vorm. Door de verschillende bladvormen te combineren, ontstaan fraaie composities. Tampa tafels zijn er met ronde, boon-, of eivormige bovenbladen, in een scala aan materialen. De bladen worden namelijk uitgevoerd in eiken, noten, marmer, glas of lak. Een eigen kijk op interieur? Met Tampa zijn de mogelijkheden eindeloos.

Leolux Tilio dubbele salontafels hoektafels bijzettafels

Leolux Tilio tafels


Leolux eetkamers: eetkamertafels en eetkamerstoelen bij Leolux selectstore Lineo


Leolux eetkamertafels en eetkamerstoelen zijn van hoge kwaliteit en zijn perfect geschikt voor uw moderne interieur. In onze ruime showroom staan diverse modellen in meerdere uitvoeringen voor u opgesteld. Subtiele kleuraccenten en lederkleuren, diverse soorten armleggers en poten; aan u de keuze. 
Onderstaand een impressie van de bijzet- en salontafels uit onze showroom (waar mogelijk incl. kleurstaal).

Leolux Aurelio eetkamertafel

Leolux Aurelio eetkamertafel

Leolux Bondi eetkamertafel en eetkamerstoelen Mime

Leolux Bondi eetkamertafel en stoelen Mime

Mime eetkamerstoelen: Het zijn subtiele details die Gino Carollo aanbracht in Mime. De zachte plooien, het accent aan de voorzijde van de rug en de fraaie siersteek, ton-sur-ton of in een afwijkende kleur. De kamer krijgt een speelse ‘touch’ door een mix van zitkuipjes en stoelen zonder armen, of door het gebruik van andere materialen voor de binnen- en de buitenzijde. Meerdere onderstellen bieden elk hun eigen toepassing. De combinatie van Italiaanse elegantie en een authentiek Leolux comfort, dat is de kracht van Mime. De eetkamerstoelen die plezierig zitten ook heel mooi maken.

Bondi eetkamertafel: Leolux zocht naar een nieuwe vorm, een tafel die kleur geeft aan het interieur. Daarin slaagt Bondi met vlag en wimpel. Zijn afwijkende organische bladvorm is daarbij het eerste dat opvalt. Met ruimte voor tenminste vijf gebruikers. Het drie-potige stalen frame biedt stabiliteit, het bovenblad geeft Bondi karakter in eiken, noten of het gebruiksvriendelijke Fenix. Zo zorgt Leolux, dat er iets te kiezen is.

Leolux eetkamerstoelen Callas Artisan en eettafel Columna keramiek

Leolux eetkamerstoel Callas

Callas Artisan eetkamerstoelen: Deze eetkamerstoeltjes zijn niet voor niets vernoemd naar de legendarische operadiva. Callas van Leolux heeft net als de Amerikaans-Griekse sopraan eigenzinnige trekjes, maar ook een geweldige presentatie. De eetkamerstoel Callas leent zich uitstekend voor expressieve keuzes. De voorzijde, de achterzijde en de poten zijn per stoel afzonderlijk te bepalen, zodat u een mix kunt maken die perfect aansluit op uw smaak. Een extra edele afwerking biedt Callas Artisan: een ambachtelijk geregen siernaad vervangt de rits aan de achterzijde.

Columna eetkamertafel: Een voet en een tafelblad die worden verbonden door een rechte kolom. Zo puur is Columna. De enige frivoliteit die Hugo de Ruiter zich veroorloofde, is de manier waarop de kolom aansluit op de voet: als een marmeren kolom uit de oudheid, glad of geribbeld. Columna van Leolux is vooral een heel praktische tafel. Rond of ovaal, zodat ze plaats biedt aan een maximaal aantal gasten, zonder lastige tafelpoten. Elegant ook, met een zeer dun tafelblad in massief noten of eiken, Ceramic of lak. En tot slot is Columna multi-inzetbaar door zijn vele verschijningsvormen. 

Leolux Caron barkruk en bartafel Lys

Leolux Caron Lys barmeubelen

Barkruk Caron:

 • Het stalen onderstel van de barkruk, met zijn comfortabele voetensteun, is leverbaar in alle Leolux kleuren poedercoatings (“Epoxy” collectie) en lakken.
 • Een uniek product, met een zithoogte van 65 of 78 cm, dat een mooie plek verdient aan een hoge tafel, zoals de Leolux tafel Lys, of een huisbar.

Bartafel Lys:

 • Het bovenblad van Lys is beschikbaar in massief eiken en notenhout, in verschillende beitskleuren.
 • Het stalen onderstel wordt standaard geëpoxeerd. 

Leolux Ditte eetkamerstoelen

Leolux Ditte eetkamerstoelen

Leolux Freyr eetkamerstoelen in vele uitvoeringen

Leolux Freyr eetkamerstoelen in vele uitvoeringen

Leolux Kalia eetkamer tafel mogelijk in diverse pootkleuren

Leolux Kalia eetkamer tafels

Leolux Mara eetkamerstoelen in meerdere uitvoeringen

Leolux Mara eetkamerstoelen in meerdere uitvoeringen

Leolux Tamarinde eetkamer fauteuils met wielen

Leolux Tamarinde eetkamer fauteuils

Leolux Yama houten uitschuifbare eetkamertafels

Leolux Yama houten eetkamertafels uitschuifbaar

 • Eetkamertafel in massief hout met een breedte van 100 cm en een lengte van 160, 190, 220 of 240 cm. De vergrootbare tafels zijn 190 (260), 220 (290) of 240 (310) cm.
 • De tafel en de inlegbladen zijn leverbaar in eiken (olie, optie: beits- of oliekleuren) of noten (olie, optie beits).
 • De uitschuifbare tafels zijn aan de verleng-zijde voorzien van een handgreep onder het blad en onzichtbare wieltjes zodat u het frame gemakkelijk uiteen schuift. De geleidingsbeugel zorgt dat u de inlegbladen in één beweging, zelfs met een hand, open klapt.

Leolux accessoires & kleinmeubelen


Uw leefruimte afstylen met bijzondere accessoires onderstreept de sfeer. Leolux heeft een aantal mooie oplossingen voor u gemaakt. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en motieven. Zachte poufs en omkeerbare kussens voor uw zitmeubelen.
Onderstaand een impressie van de accessoires en kleinmeubelen van Leolux uit onze showroom (waar mogelijk incl. kleurstaal). Kom gerust eens kijken.

Leolux karpet Adamas

Leolux karpet Adamas

Leolux Amulet diverse poufs, bijzet zitelementen

Leolux Amulet poufs

Leolux Cosy Cushions diverse modellen

Leolux Cosy Cusions

Leolux karpet Mizu

Leolux karpet Mizu

Motief: stromend water. Als geen ander heeft Edward van Vliet het talent om kleuren, patronen en materiaalgebruik met elkaar in balans te brengen. Hij kiest tijdloze motieven, waarmee hij nieuwe combinaties maakt die toch elke keer weer vertrouwd ogen. In het karpet Mizu is de hand van de ontwerper meteen zichtbaar. Het geometrische patroon op de voorgrond is karakteristiek voor Edward Van Vliet. Op de achtergrond zien we het stromende water waar de naam “Mizu” naar verwijst. Het is de combinatie van zachtheid in de achtergrond en de harde grafische belijning die zorgt voor een spannend contrast.

Leolux kussens en plaids Polaris

Leolux Polaris kussens

Geïnspireerd op traditionele weeftechnieken. De soepele jacquardstof Polaris werd door Edward van Vliet speciaal ontwikkeld als basis voor een set elegante kussens. Het geraffineerd verlopende patroon doet denken aan ijskristallen, een effect dat nog wordt versterkt door de glinstering van de stof. Op de Polaris plaids wordt dit kristallenmotief uitvergroot. De wollen en katoenen vezels zorgen hier voor zachtheid en een natuurlijke behaaglijkheid. Door de toegepaste weeftechniek zijn ze tweezijdig bruikbaar, waarbij de mooie diepe kleuren aan de achterzijde gespiegeld zijn. De Polaris accessoires worden elk op een eigen wijze afgewerkt. De kussens (Red, Blue of Gold) zijn uitgevoerd met een leren bies en veloursstof aan de achterzijde, beide in bijpassende kleuren. De plaids (Red of Blue) zijn aan de achterzijde crèmekleurig en zijn rondom afgezoomd.

Leolux kussens en plaids Sashiko

Leolux kussens en plaids Sashiko

Subtiele geometrische motieven. De Japanse borduurtechniek “Sashiko” werd oorspronkelijk gebruikt om stoffen te verstevigen. Het inspireerde Edward van Vliet tot een serie exclusieve patroonstoffen. Op drie basiskleuren bracht hij subtiele geometrische motieven aan: Star (op een zilveren achtergrond), Umbrella (donkerblauw) en Dome (saffraan). Deze Sashiko motieven past hij onder meer toe op een collectie elegante kussens. Bij elk Sashiko kussen selecteerde hij voor de achterzijde twee bijpassende pastelkleuren in een zachte geweven stof. Dezelfde motieven (Star, Umbrella en Dome) liggen aan de basis van de Sashiko plaids, geweven met identieke kleurthema’s. Met de natuurlijke zachtheid van alpaca wol en katoen. Een plaid die u over de rugleuning van uw bank drapeert, of een mooi afgewerkt kussen; de interieuraccessoires van Edward van Vliet zijn de “finishing touch” voor uw interieur.

Leolux Topsy Turvy omkeerbare luxe sierkussen in combinatie stof x leder

Leolux Topsy Turvy omkeerbare luxe kussens

Leolux Troy dienbladen accessoires modern wonen

Leolux Troy dienbladen

Troy is een donker houten dienblad met een hoge opstaande rand. Het gebeitste bovenblad van Troy is leverbaar in de twee kleuren: 'Grey' met een grafisch patroon in blauw-wit of 'Blush' waarop het motief in blauw-rood is aangebracht. 


Leolux meubelen zijn met zorg vervaardigd door het familiebedrijf Leolux. Met oog voor detail hebben Leolux (hoek)banken, fauteuils en eetkamerstoelen een eigen identiteit en combineren eigentijdse vormgeving met een gevoel van geborgenheid. Leolux Partner Lineo is Leolux Selectstore; dit houdt in dat u bij Leolux regiodealer Lineo beland bent bij een specialist in een herkenbare Leolux Studio met een ruimere collectie en actuele kennis van zaken.

In onze showroom dichtbij Eindhoven kunt u kennismaken met onze collectie Leolux meubelen. U bent van harte welkom in de geheel nieuwe Leolux Studio.