Wij zijn geopend
Klik hier voor onze corona update

Poliform stijlvolle en luxe Italiaanse woninginrichting regio Eindhoven

Poliform dealer Lineo Moderne Interieurs Regio Eindhoven

Meubelen van het merk Poliform uit Italië zijn bijzonder stijlvol in vormgeving en worden in Italië ontworpen en gemaakt door topdesigners en meubelmakers. Moderne meubelen voor de inrichting van uw hele woning of als bijzonder accent in uw interieur. Alle Poliform meubelen geven uw interieur een luxe uitstraling.

Neem contact op voor de actuele collectie die op dit moment in onze winkel aanwezig is. 

Laat u inspireren op deze pagina Poliform meubelen, of ga direct naar: 1. eetkamer meubelen 2. kasten 3. salontafels 4.SALE


Poliform eetkamer meubelen


Poliform Howard eetkamertafel 

Poliform howard eetkamer tafels bij Lineo

Tafel Howard van Poliform is een ontwerp van Jean-Marie Massaud en is schitterend vormgegeven. In onze showroom kunt u kennismaken met dit bijzondere meubel; het tafelblad is maar liefst 2.80 m lang en uitgevoerd in mat marmer met goud/roze tekening in aderen. 

Poliform Grace eetkamerstoelen 

poliform grace eetkamerstoelen bij Lineo moderne interieurs

Grace Poliform eetkamerstoelen

Poliform Grace stoelen eetkamers

Grace eetkamerstoelen zijn leverbaar in prachtige kleuren en tinten en te verkrijgen met of zonder arm. Ook kunt u een keuze maken tussen uit kwalitatieve stoffen of sterk leder. Het frame is van Spessart Oak net zoals tafel Howard en meerdere Poliform meubelen. De Grace is een ontwerp van Emmanuel Gallina.


Poliform kasten en dressoirs


Poliform wandmeubelen / wandkasten Wallsystem

Poliform Wallsystem wandkasten boekenkasten woonkamers luxe meubelen kopen

Een kast van Poliform kan een ruimtevullende kast worden en kan desgewenst rondom ramen gemaakt worden. Opvallende opbergruimte met mooie symmetrie in vakverdelingen en toevoegingen als bijvoorbeeld verlichte vitrines. Het Wall Systems boekenkasten programme is helemaal naar wens in te richten. De basis wordt gevormd door open kastenwanden die leverbaar zijn in verschillende houtsoorten als ook mat- en hoogglans lakken. U kunt deze complementeren met de Poliform deuren, lades, TV en computer oplossingen. Zo ontstaat uw persoonlijke Poliform boekenkast of bibliotheekkast op maat. Neemt u gerust de bouwtekening mee van de ruimte waarvoor u een oplossing zoekt. Samen met onze interieur adviseur kunnen we dan een perfecte oplossing creëren voor uw eigen Poliform wand en wordt een tekening op maat gemaakt. Exclusieve service van Lineo: Bij bestelling van uw muurvullende Poliform boekenkasten en TV / audio wanden plaatsen en meten wij altijd zelf zodat u de garantie heeft dat alles perfect en naar uw wensen wordt uitgevoerd. Kijk hier voor de Poliform slaapkamer kasten en inloopkasten bij onze buren Profita.

Poliform wall system kastenwand vitrinekasten boeken kasten wand tot wand vloer tot plafond wandvullende boekenkasten Lineo
Mogelijkheid tot inbouwen van uw eigen werkplek in de kastenwand; verborgen achter een klep

Poliform wallsystem ladenkasten
Geïntegreerde ladenelementen

Poliform wallsystem barmeubelen
Een Poliform wandkast met barkast ingebouwd; dicht bij de hand maar uit het zicht.

Poliform bar meubelen

computerkast mediameubel poliform kastenwand

boekenkasten kastenwand poliform

Poliform wandmeubel / wandkast Sintesi

Poliform Sintesi wandkasten

Poliform Sintesi hangende / zwevende dressoirs en TV audio wandmeubelen bestaan uit modules die in elke gewenste volgorde geplaatst kunnen worden. De elementen zijn er in zwevende en staande opstellingen en als combinatie in boven- en onderkasten. Open elementen waar u makkelijk bij kunt, of netjes uit het zicht met greeploze deuren of laden. Uitgevoerd in een houtkleur die bij u past en in een moderne matlak of in hoogglans. De moderne kasten van Poliform (naar design van Carlo Colombo) passen door hun eenvoud ook perfect in een klassieke omgeving. Onze adviseurs kennen alle mogelijkheden van Poliform en zijn u graag van dienst. 

Poliform Sintesi dressoirs

Poliform Sintesi TV dressoirs audio meubelen

Poliform dressoir Pandora

Poliform Pandora dressoirs luxe woninginrichting regio Eindhoven ladenkasten meubels design

Het Pandora dressoir van Poliform is een design van Jean-Marie Massaud en heeft een verfijnde en elegante uitstraling. Er is gebruik gemaakt van verrassende kleurige elementen; mogelijk aan de binnenzijde van de kast. Laat u verrassen door de smaakvolle combinaties die u alleen ziet bij het openen van de deur. Kom kijken in onze showroom.

Poliform sideboard / highboard Free

Poliform Free sideboard opbergkast highboard glanzende meubelen bestekkast

Het wandkastje Free is een sideboard / highboard van ontwerper Carlo Colombo en heeft een eenvoudig doch elegant lijnenspel. Door de kast in te richten als bordenkast / bestekkast is dit highboard een uitstekende aanvulling op uw eetkamer; alles bij de hand en toch een opgeruimd gezicht.

Poliform Free besteklade highboard hoge dressoirs


Poliform bijzettafels en salontafels


Poliform salontafel Bigger

Poliform Bigger salontafels duurzame designmeubelen kopen regio Eindhoven

Salontafel Bigger van Poliform doet zijn naam eer aan. Een formaat van maar liefst 123x123 en combineert perfect met hoekbank Bolton. De kleur van het tafelblad in onze showroom is dezelfde als de eetkamertafel Howard: mat marmer met goud / roze aderen.

Poliform bijzettafel Flute

Poliform Flute strakke designmeubelen bijzettafeltjes sidetables poliform

Bijzettafel Flute van Poliform staat bij ons in de prachtige kleur zeegroen (zoals links). Een opvallend kleuraccent voor uw woonkamer zonder uw meubelen te overschreeuwen.

Poliform bijzettafel Anna

Poliform Anna bijzet tafeltjes

Een ontwerp van Flaviano Capriotti en verkrijgbaar in 2 formaten. Koffietafel Anna van Poliform in gefineerd, massief hout met top naar keuze ook in verschillende kleuren marmer. Het tafelblad kan zo ook bijpassend zijn aan salontafel Bigger van Poliform.